Anders Petter

Anders Petter - Ugnsform 2 delar Röd

299 kr
I lager    Sponsrad länk

Ett användarvänligt set med 2 rektangulära ugnsformar i stengods från Anders Petter. Perfekt till både bakning av pajer som till matlagning. Formarna har en tidlös design och finns i två olika färger så man kan matcha precis hur man vill.De två storlekarna är perfekt stapelbara i varandra och har rejäla handtag som gör det lätt att hantera formen. Ugnsformarna är slitstarka och klarar temperaturer från -18 °C till +260 °C och tål mikrovågsugn, ugn, kyl och maskindisk.
En ugnsform att räkna med livet ut!Anders Petter är varumärket för dig som ställer höga krav på materialval, funktionalitet och hållbarhet och som inte vill göra avkall på modern design med stilrenhet. Anders Petter har produkten för varje tillfälle, oavsett om det är till vardag eller fest. Helt enkelt varumärket för dig med en känsla för detaljer och som älskar matlagning.

Anders Petter - Ugnsform 2 delar Röd finns i kategorin Matlagning - Köksredskap - Ugnsformar. Anders Petter är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…