Cosori

Cosori - Cosori Multi-Cooker 5 L Svart

2 499 kr
I lager    Sponsrad länk

Cosori Multi-Cooker 5 L lagar perfekt ris - varje gång!

Tack vare Fuzzy logic-teknologi, en 6-stegs risberedningsprocess och de tydliga mätangivelserna, som gör det lätt att mäta upp både ris och vatten, är det extremt lätt att koka perfekt ris. Med Cosori Multi-Cooker lagar du mat upp till 40 % snabbare än med en traditionell varmluftsugn med temperaturer upp till 230°C.

Cosori Multi-Cooker har en 18-i-1 tillagningsfunktion där du smidigt väljer mellan olika sorters ris och texturalternativ, 3 typer av havre, 3 andra sorters spannmål, samt funktioner som Slow Cook, Steaming, Sauté med mera. Ett larm meddelar när riset är klart. Via den praktiska LED-touchpanelen väljer du önskat program.

Eftesom du kan diska alla tillbehör i diskmaskinen är rengöringen av din Cosori Multi-Cooker mycket enkel. Ta bara bort den diskmaskinssäkra ångkorgen och innergrytan för enklare rengöring med lätt fuktad trasa på utsidan.

- 18-i-1 matlagningsfunktioner
- 6-stegs risberedningsprocessen
- 3 L ångkorg
- 1 Stående rispaddel
- 1 Måttkopp
- 1 Soppslev
- Receptbok, innehållandes 30 recept
- VeSync-appen innehåller ytterligare recept
- Bruksanvisning
- Snabbreferensguide
- 220-240v, 50/60hz
- 4,45 kg

Cosori - Cosori Multi-Cooker 5 L Svart finns i kategorin Matlagning - Kokkärl och stekpannor - Tryckkokare. Cosori är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…