Fiskars

Fiskars - Essential Spiralvisp 28 cm Svart

52 kr 79 kr
I lager    Sponsrad länk

Spiralvispen från Fiskars Essential-serie är den perfekta vispen för att skapa luftiga och smakrika kakor, bakverk och desserter. Den unika spiralformen gör att du kan vispa äggvitor och grädde på ett effektivt sätt, samtidigt som den mjuka plasten gör att vispen glider lätt genom vispgrädden.


Spiralvispen är tillverkad av fossilbaserad plast, vilket gör den hållbar och miljövänlig. Lätt att rengöra då vispen har avtagbart huvud. Tål maskindisk.


Fiskars serie Essential är en serie köksredskap med både funktion och form. Praktiska och stilrena redskap för alla tänkbara uppgifter i ditt kök.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland.


Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.

Fiskars - Essential Spiralvisp 28 cm Svart finns i kategorin Matlagning - Köksredskap - Vispar. Fiskars är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…