Modern House

Modern House - bAYk Muffinsform 7,5x4,5 cm 100-pack Multi

69 kr
I lager    Sponsrad länk

bAYk Muffinsform 7,5x4,5 cm 100-pack Multi från Modern HOuse är klassiska muffinsformar i en mångd härliga färger. Muffinsformar kommer i en praktikst förpackning om 100 st - perfekt när du ska bara till ett kalas eller en fest. För bästa resultat rekommenderat vi att du använder dom tillsammans med en muffinsplåt. Formarna är tillverkade i 40 gsm tjockt FSC-certifierat papper och tål upp till 190 °C.

bAYk är en serie som tillgodoser alla dina bakbehov, oavsett om du är nybörjare eller erfaren hobbybagare/konditor.Alla produkter har utvecklats i syfte att främja passionen för att baka och ha rätt utrustning till hands för alla bakprojekt. Med rätt utrustning såsom rörskålar, måttbägare, bakformar och olika högkvalitativa redskap från bAYk, har du allt du behöver för att kunna kreera dina läckraste kakor och bakverk.

Modern House - bAYk Muffinsform 7,5x4,5 cm 100-pack Multi finns i kategorin Matlagning - Bakredskap - Muffinsformar. Modern House är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…