TeddyKompaniet

Gosedjur Katter, 3 Olika Sorter 23cm

149 kr
I lager    Sponsrad länk

Produktbeskrivning
Dessa katten med sina stora tassar oemotståndliga. Pälsen är otroligt mjuk och blank och de tycker om att både leka och gosa. Storlek 23 cm. Tvättbar 40 grader. Godkänd och CE märkt enligt EN71.Färg: Finns i tre färger: Svart/ Vit, Brun/ Vit & Grå/ VitMått: 23 cmMaterial: 100% polyesterRek: Från 0 årTvätt: Tvättbar i 40 graderMärkning: Är godkänd och CE-märkt enligt EN71
Teddykompaniet
För 25 år sedan började idén med mjuka djur att gro i bakhuvudet hos Raili Norling. Raili ringde dottern Anna och sa ”Vi ska göra nallar! Kom hit!”. Kort därefter åkte Raili och Anna på sin första resa till Kina med egna skisser och idéer i bagaget, och det var början till vad Teddykompaniet i Båstad är idag. Sedan ett par år tillbaka samarbetar Teddykompaniet med Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus som verkar för att miljön inom sjukhuset ska underlätta barnens vistelse och påskynda deras tillfrisknande.

Gosedjur Katter, 3 Olika Sorter 23cm finns i kategorin 1259. TeddyKompaniet är ett av våra märken som säljs direkt av Golden Gift.

Läs mer…

Kategori: 1259