TeddyKompaniet

Gosedjur Lolli Bunnies Kanin Beige 37cm

249 kr
I lager    Sponsrad länk

Produktbeskrivning
Denna kanin i mjuk beige nyans heter Lolli och har långa hängande öron, broderade ögon och nos. En självklar bästa vän för de mindre barnen! Lolli Bunnies gosedjuren finns i storleken 37 cm och i de fina pastellfärgerna Blått, Rosa och Beige. Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade. Produkten är också eld- och flamsäker enligt EN71:2 utan att något flamskyddsmedel är tillsatt.Färg: BeigeMått: 37 cmMaterial: 100% polyesterRek: Från 0 årTvätt: Tvättbar i 40 graderMärkning: Är godkänd och CE-märkt enligt EN71 & EN71:2
Teddykompaniet
För 25 år sedan började idén med mjuka djur att gro i bakhuvudet hos Raili Norling. Raili ringde dottern Anna och sa ”Vi ska göra nallar! Kom hit!”. Kort därefter åkte Raili och Anna på sin första resa till Kina med egna skisser och idéer i bagaget, och det var början till vad Teddykompaniet i Båstad är idag. Sedan ett par år tillbaka samarbetar Teddykompaniet med Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus som verkar för att miljön inom sjukhuset ska underlätta barnens vistelse och påskynda deras tillfrisknande.

Gosedjur Lolli Bunnies Kanin Beige 37cm finns i kategorin 1259. TeddyKompaniet är ett av våra märken som säljs direkt av Golden Gift.

Läs mer…

Kategori: 1259