TeddyKompaniet

Gosedjur Svea Kanin Ljusrosa 45cm

299 kr
I lager    Sponsrad länk

Produktbeskrivning
Detta gosedjur är tillverkat av ett Oeko-Tex certifierat material och fyllningen är framtagen av återvunnen plast. Små detaljer i materialval och produktion som är bättre för miljön; ingen kan göra allt - men alla kan göra något!. Svea, ljusrosa, ingår i kollektionen Ecofriends kaniner.
Hon har en ljusrosa silkeslen päls med en nos av brunt garn, mörktbruna broderade ögon. Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade. Produkten är också eld- och flamsäker enligt EN71:2 utan att något flamskyddsmedel är tillsatt.Färg: LjusrosaMått: 45 cmMaterial: 100% polyesterRek: Från 0 årTvätt: Tvättbar i 40 graderMärkning: Är godkänd och CE-märkt enligt EN71 & EN71:2
Teddykompaniet
För 25 år sedan började idén med mjuka djur att gro i bakhuvudet hos Raili Norling. Raili ringde dottern Anna och sa ”Vi ska göra nallar! Kom hit!”. Kort därefter åkte Raili och Anna på sin första resa till Kina med egna skisser och idéer i bagaget, och det var början till vad Teddykompaniet i Båstad är idag. Sedan ett par år tillbaka samarbetar Teddykompaniet med Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus som verkar för att miljön inom sjukhuset ska underlätta barnens vistelse och påskynda deras tillfrisknande.

Gosedjur Svea Kanin Ljusrosa 45cm finns i kategorin 1259. TeddyKompaniet är ett av våra märken som säljs direkt av Golden Gift.

Läs mer…

Kategori: 1259